Home » Blog » Rivean Capital neemt CED Group over van Blackfin

Rivean Capital neemt CED Group over van Blackfin

Rivean Capital neemt CED Group over van Blackfin om de verdere groei van het Nederlandse verzekerings-technologiebedrijf te ondersteunen. De overname zal CED financiële middelen en strategische expertise bieden om haar zakelijke aanbod uit te breiden en haar positie in de markt te versterken.

In een recente overname heeft Rivean Capital CED Group overgenomen van Blackfin, met als doel verdere groei van het Nederlandse verzekerings-technologiebedrijf te ondersteunen. De overname zal naar verwachting CED voorzien van de financiële middelen en strategische expertise die nodig zijn om haar zakelijke aanbod uit te breiden en haar positie in de markt te versterken.

CED Group, opgericht in 1971, biedt verzekeringsdiensten en technologische oplossingen aan bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Haar diensten variëren van schadebeheer tot expertise en taxatie van voertuigen. CED heeft een sterke aanwezigheid in de markt en een uitgebreid netwerk van klanten en partners.

De overname door Rivean Capital zal CED in staat stellen haar dienstenportfolio uit te breiden en nieuwe markten te verkennen. Rivean Capital zal CED ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, het verbeteren van de klantenservice en het vergroten van de operationele efficiëntie. Het managementteam van CED zal blijven opereren onder leiding van CEO Francois Goffinet.

François uitte zijn enthousiasme over de overname door Rivean Capital en zei: “We zijn verheugd om de volgende fase van onze groei in te gaan met de steun van Rivean Capital. We kijken uit naar de samenwerking met hun ervaren team en zijn ervan overtuigd dat we samen ons zakelijke aanbod verder kunnen uitbreiden en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn”.

Rivean Capital is een in Amsterdam gevestigde private equity-firma die zich richt op investeringen in middelgrote bedrijven in de Benelux. Het bedrijf heeft een sterke trackrecord in het ondersteunen van bedrijven bij het realiseren van groei en het creëren van waarde voor hun klanten en investeerders.

Discover our related posts