Onbegrensde mogelijkheden
dankzij partnerships
en technologie

CED is een toonaangevende partij als het gaat om het samenbrengen van innovatieve mogelijkheden en klantgerichte oplossingen. In co-creatie met onze opdrachtgevers en gevoed door veranderingen in de markt, ontwikkelen we een innovatief technologisch ecosysteem. Zo creëren we onbegrensde mogelijkheden en kunnen we de toekomst gezamenlijk vormgeven.

Partnership en co-creatie

CED gelooft in duurzame partnerships met onze opdrachtgevers als basis van wederzijds succes en vooruitgang. Onze ambities staan dus niet op zichzelf, maar zijn verweven met die van onze opdrachtgevers. Door onze gezamenlijke kennis en krachten te bundelen, kunnen we samenwerken aan klanttevredenheid, kostenbeheersing, groei en innovatie. 

In een partnership is CED meer dan een passief leverancier van diensten en producten. Wat ons betreft, staat zo’n partnership in het teken van het co-creëren van een toekomst waarin onze gezamenlijke ambities en succes verweven zijn. Daarom zullen wij voortdurend investeren in verdere ontwikkeling en uitbreiding van onze diensten en oplossingen, ook door acquisities. Zo ondersteunen we onze partners in het anticiperen op marktontwikkelingen en in het optimaliseren van hun bedrijfsvoering, in termen van efficiëntie en kostenbeheersing.

Technologie en innovatie

Cruciaal in onze strategische visie is de rol die wij toekennen aan innovatieve technologie. Wij onderscheiden ons in de markt door een voortdurend streven naar innovatie, onder andere door integratie van geavanceerde technologieën. Niet alleen in gebruiksvriendelijke oplossingen voor opdrachtgevers en hun klanten. Ook ter ondersteuning van onze eigen medewerkers, die hierdoor een excellente dienstverlening kunnen garanderen, met ruimte en tijd voor mensen of momenten die ertoe doen.

Dit blijft niet bij woorden. Jaarlijks investeren we als CED meer dan 5 procent van onze omzet aan het ontwikkelen van intelligente oplossingen. In onze eigen IT-hub in Tunesië werken hoogopgeleide medewerkers aan nieuwe digitale toepassingen. We zijn trots op onze toonaangevende applicaties, platforms en gebruiksvriendelijke oplossingen, die de standaard in de markt geworden zijn; zoals CED Connect, het platform voor het geautomatiseerd afhandelen van schadeclaims. 

Geïnteresseerd in onze digitale oplossingen?