EMN:
uw partner voor
specifieke en complexe
schadeafhandelingen

Specifieke en complexe schade hebben vaak een grote (financiële) impact voor uw klanten. EMN (part of CED Group) is een vertrouwde en betrouwbare businesspartner voor afhandeling van dit soort schades. Met het uitgebreide team van specialistische experts heeft EMN alle benodigde kennis van de verschillende disciplines van de verzekeringsmarkt in huis. 

Experts in expertise

EMN bedient de bovenkant van de (schade)markt. Met het uitgebreide team van meer dan 50 specialistische experts van EMN  hebben wij alle benodigde kennis van de verschillende disciplines van de verzekeringsmarkt in huis. Het team van EMN bestaat onder meer uit juristen, accountants en ingenieurs. In voorkomende gevallen werken ze samen als multidisciplinair team.

De experts van EMN zijn deskundig, vakbekwaam en beschikken over de juiste marktkennis. Zij staan 24/7 voor u en uw klanten klaar en samen beheren zij uw grote en complexer verliezen waarbij een doortastend, oplossingsgericht en empathisch wordt opgetreden. Er is aandacht voor alle facetten die kunnen spelen bij een dergelijke schadeafhandeling; van het beperken van risico’s en vervolgschade en bedrijfscontinuïteit tot het verhalen van de schade wanneer de schade door toedoen van een derde, aansprakelijke partij, is ontstaan. Waar mogelijk wordt slimme technologie ingezet door de experts en waar nodig worden de collega’s van CED Forensic ingeschakeld voor technisch en tactisch onderzoek.

Ondanks de complexiteit van de schadegevallen zullen zij helder en begrijpelijk over oorzaak en omvang van de schade aan haar opdrachtgever rapporten.

De vakgroepen van EMN

Property
Liability (CAR) & Regres
Marine & Transportation

Lees hier meer over de specialisaties en experts van EMN

CED Premium: één netwerk voor complexe internationale schades

CED groep is een van de leidende partijen in Europa als het als het gaat om de behandeling van specifieke en complexe verliezen. Binnen de CED Group hebben we ruim 150 gespecialiseerde schade-experts in uiteenlopende disciplines. Zij hebben de krachten gebundeld onder de naam CED Premium. Zij kunnen uw specifieke, complexe schadegevallen waar ook ter wereld behandelen. Dankzij onze kantoren in 12 Europese landen en via het omvangrijke GRS netwerk. U bereikt onze CED Premium-experts eenvoudig en gemakkelijk via uw vertrouwde CED-contactpersoon: één aanspreekpunt, wereldwijd bereik.

Benieuwd wat de CED Premium-experts voor u kunnen betekenen?