CED Interim Professionals
biedt effectieve
arbeidsmarktoplossingen

In de huidige arbeidsmarkt kan het lastig zijn de juiste mensen te vinden om uw klanten de service te bieden die u wenst. CED Interim Professionals kan helpen. We bieden verschillende arbeidsmarktoplossingen voor organisaties in de sector, die tijdelijk of langer behoefte hebben aan ervaren en gekwalificeerde medewerkers, zoals schadebehandelaren. Zo kunt u blijven voldoen aan de klantverwachtingen.

Bijna 3.000 kandidaten beschikbaar

CED Interim Professionals beheert een bestand van bijna 3.000 waardevolle kandidaten voor verzekeraars en andere organisaties in de sector. Voor vaste of voor interim-functies. Op projectbasis of als aanvulling op het team voor langere tijd. Om achterstanden in het werk weg te werken of om uw organisatie vertrouwd te maken met het CED Connect-platform. Dankzij onze permanente actieve aanwezigheid op de arbeidsmarkt is de pool van Interim Professionals (IP’ers) altijd goed gevuld en snel inzetbaar.


Onze Interim Professionals weten alles van de verzekeringssector en van schades. Het zijn gekwalificeerde professionals, flexibel, klantgericht en met goede communicatieve vaardigheden. Ze weten van aanpakken, zijn leergierig en bereid om voor uw klanten elke dag het verschil te maken.

Meer weten over CED Connect voor geautomatiseerde schadebehandeling?

Verschillende arbeidsmarktoplossingen mogelijk

CED Interim Professionals biedt verschillende arbeidsmarktoplossingen.

Projectmatige uitbesteding

CED Interim Professionals kan snel opschalen en op korte termijn projectmatig achterstanden helpen wegwerken, bijvoorbeeld in samenwerking met onze afdeling National Claims.

Detachering

Gedetacheerde IP’ers zijn in dienst bij CED of zijn door CED gecontracteerde zzp’ers. Ze werken bij u op locatie en zijn adequaat opgeleid. Onze eigen IP’ers zijn bijvoorbeeld ‘Wft’-proof en volgen de Leergang Schadebehandelaar of hebben deze afgerond. Ze zijn oplossingsgericht, hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en leveren toegevoegde waarde.

Werving & selectie

Wij bouwen voortdurend aan uitbreiding van ons kandidaten-bestand. Proactief maar ook namens opdrachtgevers voor een vaste invulling van een vacature. Voor kandidaten die liever een vaste baan hebben, zoeken we actief naar een match bij onze opdrachtgevers.

Traineeships
Met eigen traineeships leiden we nieuwe schadebehandelaren en experts op, ook in samenwerking met opdrachtgevers. In 18 maanden leren ze op verschillende CED-afdelingen de kneepjes van het vak, aangevuld met opleidingen, opdrachten en coaching. Na afronding komen ze in dienst bij CED of bij een van onze opdrachtgevers.

Perfecte match gegarandeerd door opleiding, begeleiding en ‘zachte criteria’

CED Interim Professionals werkt altijd aan de perfecte match tussen opdracht en kandidaat. Daarbij kijken we verder dan alleen het CV of functieprofiel. We nemen het complete plaatje in ogenschouw en managen wederzijds de verwachtingen.

Wij werken vanuit de visie dat een goede match ook gaat over zachte criteria. Daarom zoomen we in op wat u echt nodig heeft binnen het team, wat er eventueel ontbreekt aan kwaliteiten, aan type persoon. Een (online) intake, soms met een bedrijfsbezoek, is een vast onderdeel van de matchingsprocedure. Daarnaast investeert CED in de opleiding en training van de kandidaten, in hun ontwikkeling en persoonlijke groei. Tijdens hun opdrachten blijven ze onderdeel van het CED-team met de daarbij horende coaching en begeleiding. Zo blijven ze altijd van toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Benieuwd naar alle voordelen van Interim Professionals?