Wij bieden een wereld aan hulp,
altijd en overal

Als uw klanten onderweg of op vakantie te maken krijgen met mobiliteits- of gezondheidsproblemen, is er meestal sprake van een urgente situatie. Maar ook dichterbij huis kunnen onvoorziene situaties voor problemen zorgen. Op zulke momenten zijn onze hulpverleners van SOS International (part of CED Group) 24/7 bereikbaar om uw klanten hulp te bieden. Zij zijn empathisch, mens- en oplossingsgericht en treden snel en doortastend op. Daarbij kunnen we als core partner van de International Assistance Group een beroep doen op meer dan 25.000 hulpverleningspartners wereldwijd. Ook bij capaciteitsproblemen of crises kunnen we snel opschalen om u te helpen. Zo nemen we u en uw klanten alle zorg uit handen op momenten die ertoe doen.

professionals
0
opdrachtgevers
0
medisch verzekerden
0 M
mobiliteitsverzekerden
0 M
hulpverzoeken per jaar
0 K

Daadkrachtige hulp in onvoorziene situaties

De alarmcentrale is het warm kloppend hart van SOS International. Onze hulpverleners hier zijn 24/7 bereikbaar om uw klant adequaat te helpen in onvoorziene situaties. Het Mobiliteits-team zorgt dat gedupeerden na pech of een ongeval zo snel mogelijk hun reis kunnen voortzetten. De ervaren hulpverleners van Personenhulp regelen de best mogelijke medische zorg als uw klant in het buitenland ziek wordt of een ongeval krijgt. Ook in onvoorziene situaties dichter bij huis (een lekkage of een gebroken sleutel van een huisdeur) staan onze hulpverleners direct klaar om de juiste oplossing te regelen.

Wilt u weten hoe we uw klanten kunnen helpen met onze 24/7 hulpverlening?

De unieke competenties van SOS International

Onze hulpverlening

Wereldwijd
Personenhulpverlening
Mobiliteitshulpverlening

Onze hulpverleners

Meertalig
Hulpvaardig en empathisch

Onze organisatie

24/7 bereikbaar
Snel opschalen, ‘agile’
Goed inzicht in complexe situaties

Ondersteuning bij capaciteitsproblemen of crises

Met de brede ervaring en unieke competenties opgebouwd binnen de alarmcentrale biedt SOS International ook ondersteuning bij capaciteitsproblemen, complexe maatschappelijke vraagstukken of calamiteiten. Voor zowel overheden als gezondheidsinstellingen en andere organisaties. SOS Services kan capaciteit leveren en u ontzorgen en ontlasten. Waar en wanneer u maar wilt. Wij kunnen snel opschalen, coördineren een effectieve proces- en projectinrichting. Daarbij hebben we altijd oprechte aandacht en zorg voor de betrokken

Weten wat SOS Services voor u kan betekenen?