VvE-event: Je kennis up-to-date!

Date: June 12, 2024
Written by: Suzanne Oerlemans
Category: Alle, Evenement

Als VvE-beheerder wil je altijd op de hoogte zijn van wat er speelt op het gebied van VvE-beheer. Wat verlangt de verzekeraar op het gebied van preventie en herbouw? Hoe ga je efficiënt, klantvriendelijk en duurzaam om met schade?

Bij InnStyle in Maarssen vertellen experts van CED en Kok Assurantiën je alles over deze onderwerpen. Daarnaast kun je netwerken met branchecollega’s aan het water.

Date of event :20/06/2024
Start time :14:30:00
Start time :20:00:00
Locatie: InnStyle, Maarssen

Ontdek tijdens het VvE-event op 20 juni wat verzekeraars verlangen op het gebied van preventie en herbouw. Experts bieden inzicht in efficiënte, klantvriendelijke en duurzame oplossingen.

Als VvE-beheerder heb je in toenemende mate te maken met verschillende onderwerpen rondom verzekeringen, compliance en schade-afwikkeling. Hierdoor is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Waar doe je verstandig aan – of wat verlangt de verzekeraar – als het gaat om preventie en herbouw? Bij voorkeur heb je (heeft je klant) niet te maken met schade, maar als dat onverhoopt wel zo is hoe kan het dan klantvriendelijk, efficiënt en duurzaam?

Tijdens het VvE-event op 20 juni krijg je antwoorden op bovenstaande vragen en zoveel meer. Yvonne van Ballegooijen (Advocaat bij RST Advocaten) gaat in haar masterclass dieper in op de wijziging van de Akte van Splitsing, UBO’s (Ultimate Beneficial Owners) en rechten uit verzekeringsovereenkomsten. Sander Dronkers en Marcel Bromet (CED Taxaties & Inspecties) nemen je op hun beurt mee in het belang van een juiste vastgestelde herbouwwaarde en de van belang zijnde preventiemaatregelen. Lennart de Bruijn en Johan Keus vertellen over de samenwerking op het gebied van schadeherstel en hoe duurzaamheid daarin een belangrijke, gedeelde doelstelling is. Naast het bijpraten van de inhoudelijke kennis op o.a. deze onderwerpen, is er uiteraard ook volop gelegenheid om collega’s uit de markt te treffen en bij te praten.

Related events